Malathiros Villas Malathiros Villas Malathiros Villas

Η ΚΟΥΖΙΝΑ

Online Booking Join us on Facebook Follow us on Twitter Visit our Guestbook Follow us on Twitter

Μπορείτε να απολαύσετε καταπληκτικά σπιτικά μαγειρευτά εδέσματα, στο εστιατόριο ή και στην βεράντα με θέα τον κήπο και την πισίνα. Η κουζίνα του ξενοδοχείου προσφέρει μια γεύση από σπιτική κρητική παράδοση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι όλα ντόπια και συγκεκριμένα το λάδι, τα τυροκομικά και το κρέας είναι δικής μας παραγωγής! Το εστιατόρια του ξενοδοχείου διαθέτει όλες τις σπεσιαλιτέ της σπιτικής κρητικής κουζίνας. Μπορείτε να απολαύσετε καταπληκτικά σπιτικά μαγειρευτά εδέσματα όπως το τσιγαριαστό, το ντάκο, τους µπουµπουριστούς χοχλιούς, τη στάκα, τη µυζήθρα, τη γραβιέρα, τα καλιτσούνια, και τα χόρτα.

Οι μερίδες δεν είναι «εστιατορίου» αλλά σερβίρονται πλουσιοπάροχα από την «κυρά Γιωργία», η οποία θεωρεί τους πελάτες της «καλεσμένους της» σε γεύμα. Συνοδέψτε τα γεύματα σας με ντόπιο κρητικό κρασί δική μας παραγωγής ή επιλέξτε κάποιο από την κάβα μας. Επίσης οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς στον κατάλογο του εστιατορίου μπορεί κανείς να βρει πολλά τέτοια πιάτα.

Μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς και την παρέα σας, εκδήλωσεις με παραδοσιακό κρητικό φαγητό (πιλάφι, στάκα, τσιγαριαστό) από τα χέρια της μαγείρισσας με αυθεντικά κρητικά προϊόντα, αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως για τον αριθμό των ατόμων. Το ξενοδοχείο διοργανώνει παραδοσιακές κρητικές βραδιές με πολύ χορό και κέφι.